Frisør Silkeborg

Nygade Frisøren er din lokale frisør i Silkeborg

Er du på udkig efter en dygtig og professionel frisør i Silkeborg, er du havnet det rigtige sted. I hjertet af Silkeborg finder du Nygade Frisøren, hvor vi byder dig velkommen til en god oplevelse.

 

Nygade Frisøren – din frisør i Silkeborg

Hos Nygade Frisøren kan du booke tid til klipning, hårfarvning og meget mere. Vi tilbyder desuden et bredt udvalg af gode, miljøvenlige hårfarver og stylingprodukter, som du kan få glæde af under dit besøg eller købe med hjem.

Dertil tilbyder vi et bredt udvalg af klipninger og behandlinger, herunder:

  • Dameklip
  • Herreklip
  • Børneklip
  • Farvebehandling
  • Permanent
  • Styling af vipper og bryn

 

Så uanset om du er på udkig efter en damefrisør i Silkeborg, en dygtig frisør til børn – eller du drømmer om lidt nye farver på tilværelsen (eller håret), står vores dygtige frisører i Nygade klar til at hjælpe dig.

Til børnene tilbyder vi desuden mulighed for, at de kan sidde og se iPad imens, samt en slikkepind efter klipningen.

 

Professionel frisør i Silkeborg

Hos Nygade Frisøren går vi op i god service og at skabe en god oplevelse. Vi lytter til dine ønsker om frisure, men vi kommer også gerne med vores ærlige og professionelle mening, så vi sammen kan komme frem til det bedste resultat. En ny frisure kan være en stor beslutning, og derfor er det vigtigt for os, at du også bliver glad for resultatet.

Vi tilbyder klipning både med og uden hårvask, så længe dit hår er rent og ikke fyldt med voks eller kraftige styling produkter.  Du har desuden også mulighed for at fravælge voks eller styling produkter efter behandlingen.

Skal du have farvet hår eller ønsker du permanent, har du også mulighed for at vælge miljøvenlige behandlinger eller almindelige behandlinger. Vi rådgiver gerne om de forskellige muligheder, så du kan følge dit tryg i dit valg.

Er du studerende har du desuden mulighed for at få 15% studierabat på klipninger.

 

Bestil tid hos frisøren i Silkeborg

Hos Nygade Frisøren har du mulighed for at bestille tid til klipning, farvning og meget mere. Det gør det nemmere for os alle – og du slipper for at risikere at sidde og vente længe på din behandling.

Du kan bestille tid direkte på vores hjemmeside, men du er også velkommen til at ringe til os på 86 82 66 66, hvis du er lidt svært ved det tekniske. Det gælder også, hvis du ikke kan finde en ledig tid hos din foretrukne frisør.

Find os her

Book din tid her

Klik på knappen her for at booke en tid. Du kan også ringe til os på 24 80 50 18 og booke en tid.